Sí, et portem el Linux a casa :-)


T'agradaria poder gaudir de GNU/Linux al teu ordinador però no t'atreveixes a fer el pas?

Tot i que Linux és fàcil d'instal·lar i configurar, és normal no saber per on començar si no s'ha fet mai abans. Però si vols oblidar-te de virus, troians, spyware, finestres emergents amb publicitat, lentitud, formatar i reinstal·lar... Linux és el teu amic, i nosaltres te l'instal·larem a casa per un preu que fa riure!

Saps que el suport de Microsoft a Windows XP es va acabar l'abril de 2014? Si fas servir XP, estàs jugant amb foc, perquè el teu equip no rep actualitzacions de seguretat. No et pensis que a tu no et passarà, perquè les xifres del programari maliciós que apareix cada dia són esgarrifoses!

Tens un ordinador que s'ha quedat obsolet? Possiblement el maquinari del teu vell ordinador no podria funcionar eficaçment amb les noves versions de Windows, però amb Linux semblarà que n'estrenes un de nou. I si vols mantenir el Windows però poder triar amb quin sistema operatiu treballar quan engeguis l'ordinador, també és possible, tot i que el més probable és que, per poc que facis funcionar GNU/Linux, t'oblidis que encara hi tens el Windows instal·lat, perquè tindràs un sistema potent i lleuger al mateix temps, segur, ràpid i fiable i que et permetrà començar a treballar amb el teu ordinador i deixar de barallar-t'hi, perquè Linux és millor.

Utilitzes documents de text, fulls de càlcul i presentacions? Cap problema, moltes distribucions Linux porten el LibreOffice instal·lat -o te l'instal·larem en un moment si no és així- i podràs obrir els teus documents de Word, Excel i Power Point.

D'acord, però Linux és difícil de fer funcionar, no?
No, en realitat Linux és més fàcil de configurar i fer funcionar que el Windows. Només cal fer-lo anar una estona per a comprovar-ho.

Em funcionaran tots els perifèrics (impressora, escàner...)?
El Linux cada cop té un millor reconeixement de maquinari, incloent impressores, escàners, targetes de xarxa, etc. Tot i això, abans de venir a casa teva contactarem amb tu per tal de venir preparats i deixar tot el teu maquinari a punt.

I on oferiu el servei?
De moment, a les comarques del Baix Camp i Tarragonès, però si t'interessa una instal·lació a un altre lloc, contacta amb nosaltres i mirarem de buscar una solució.

Molt bé, però vull saber quant em costarà!
És clar :-) una instal·lació a casa teva amb el desplaçament inclòs només et costarà  39 €. Però com que el nostre és el Linux i no les matemàtiques, si vols Linux a 2 ordinadors, només et costarà 59 €!

I si tinc cap dubte o problema quan ja heu marxat?
A la comunitat Linux sempre hi ha gent disposada a ajudar, i si no trobes la solució al teu problema, podràs preguntar en fòrums on segurament te la donaran ràpidament. Tot i això, estarem encantats de mirar d'ajudar-te sense cap cost addicional als dubtes que ens vulguis consultar per correu electrònic.

Molt bé, m'heu convençut. Què he de fer?
Fàcil: fes un correu electrònic amb les dades de contacte a linuxacasa@tomi.cat per a quedar entesos. Benvingut a la llibertat de GNU/Linux!